Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Футбол на підтримку армії та з нагоди Дня Української Державності (ВІДЕО)

Дата: 06.08.2022 16:16
Кількість переглядів: 343

  Сьогодні спорт став особливим фронтом, на якому також ведеться плідна робота, спрямована на наближення перемоги. Спорт – мотивує українців у тилу та підтримує наших воїнів, які, перебуваючи на передовій, мають бачити, що недаремно захищають свою Батьківщину та її кордони. Одним зі спортивних напрямків, який гуртує в цей час мешканців Жашківської громади різного віку та різних професій є футбол. Так, уже втретє, за ініціативи директора КУ «Стадіон Центральний», керівника й тренера СК «Жашківська громада» Богдана Лавренюка та за підтримки міського голови Ігоря Цибровського в Жашкові провели футбол на підтримку армії.

  Цього разу Відкритий благодійний турнір Жашківської громади з мініфутболу на підтримку ЗСУ, який відбувся 30 липня, присвятили до Дня Української Державності. У змаганнях взяли участь 11 команд, учасниками яких були як спортсмени, так і ветерани спорту, військовослужбовці, підприємці, депутати, працівники різних структур.

  У вищій лізі зіграли на підтримку армії команди» «ЗСУ», «Жашківські леви», Жашківські звірюки» та СК «Жашківська громада «Юніори». У першій лізі виборювали право бути переможцем турніру команди: «Ветерани» (м.Жашків) , «Молодь» (м.Жашків), ФК «Сокіл» (с.Соколівка), Бузівська та Вороненська збірні, і постійні гості футбольних турнірів у Жашкові – ФК «Любомир» (смт Ставище)

Вдалої гри без травм та приємного відпочинку побажав учасникам змагань очільник Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський, а начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Інна Білик запросила усіх по завершенні заходу на традиційне частування юшкою.

  Під час змагань футболісти та глядачі робили благодійні внески на підтримку армії, загальна сума яких цього разу склала 8 581 грн.

  За результатами зіграних матчів, у Вищій лізі III місце – у «Жашківських левів», ІІ – у СК «Жашківська громада «Юніори», першість виборола команда «ЗСУ». У першій лізі – III місце – ФК «Любомир» (смт Ставище), II місце – ФК «Сокіл» (с.Соколівка), І – «Молодь» (м.Жашків). Власне команда «Молодь» (м.Жашків) стала суперпереможцем змагань, обігравши у фіналі команду «ЗСУ». Втім, як зазначали самі учасники, переможених того дня не було, адже збиралися заради спільної справи: по-перше – підтримка захисників України, по-друге – популяризація спорту серед населення громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь