Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська громада попрощалась із загиблим Героєм-захисником В. Чорним (ВІДЕО)

Дата: 04.08.2022 11:31
Кількість переглядів: 691

  Жашківська громада провела в останню дорогу ще одного мужнього, сильного, молодого Захисника України – 29-річного Вадима Олександровича Чорного, який народився та проживав у м. Біла Церква, а останній спочинок знайшов у с. Скибин – на рідній землі своєї матері.

  Вадим Олександрович Чорний  (26.09.1992 р.н.) – відкрито демонстрував свою громадянську позицію на Майдані у 2013 році, а з початком повномасштабного російського вторгнення одним із перших став на захист України, взявши до рук зброю. Старший стрілець-зенітник зенітного відділення взводу спеціального призначення №1 роти спеціального призначення №2 загону спеціального призначення №1 тактичної групи однієї з елітних військових частин  – відмінно виконував свої функціональні обов’язки, був ввічливим і чуйним, відповідальним і мужнім, стійким і рішучим у боях. Солдат із позивним «Black» проявляв розумну ініціативу та користувався авторитетом серед колег-побратимів.

  30.07.2022 р. Вадим Чорний загинув – під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новосілка, отримавши внаслідок вогневого контакту з ворогом множинні проникні кульові поранення, несумісні з життям.

  Із полеглим Героєм сучасності Жашківська громада прощалася 3 серпня у с. Скибин, опустившись на коліна та схиливши голови перед світлою пам’яттю вірного сина України. У Вадима залишилися мама, тато, рідні та друзі.

Поділяють їхнє горе та висловлюють щирі співчуття з приводу непоправної втрати  міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконавчого комітету Жашківської міської ради.

  Ми вклоняємося із шаною кожному, хто стоїть на захисті України, хто жертвує своїм життям заради світлого, мирного майбутнього нашої Батьківщини.

Герої не вмирають! Вони продовжують нести варту з небес…

  Вічна пам’ять і слава Вадиму Чорному…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь