Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Низкою заходів відзначили День Української Державності у Жашківській громаді (ВІДЕО)

Дата: 03.08.2022 10:01
Кількість переглядів: 313

Цьогоріч 28 липня українці вперше відзначали День Української Державності. З нагоди свята в Жашківській міській територіальній громаді було організовано урочисті й патріотично-розважальні заходи.

Вранці у супроводі Державного гімну було піднято прапори України, громади та міста, вшановано хвилиною мовчання й покладанням квітів видатних діячів державотворення  та захисників вільної й незалежної України.

У вечірній час – відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, під керівництвом Інни Білик, спільно з працівниками та вихованцями КЗ «Жашківський МБК» і КЗ «Мистецька школа» проведено Благодійний фестиваль на підтримку ЗСУ «В єдності – сила». Вдало підібраний репертуар аматорами сцени, хореографічні постановки зворушували глядачів і гостей міста, які, всі як один, запевняли – чекають Перемоги України, вірять в ЗСУ,  та упродовж концерту робили посильні внески на підтримку армії. Загалом зібрано 1500 грн.

По завершенні благодійного фестивалю, юні мешканці та гості громади знову поринули у захопливий світ дитинства, організований в рамках святково-розважального заходу «Майбутнє твоє, Україно!». Ведучі подбали про розмаїття конкурсів і розваг для дітвори та підготували для них сюрприз у вигляді руханок з ведмедем-аніматором Байрактаром, який став родзинкою свята.

За активність у дитячому заході, учасники, за традицією, отримували гостинці – від Жашківської міської ради, під керівництвом Ігоря Цибровського, та Благодійного фонду «Нова Громада», під керівництвом Віктора Погорілого.

Міський голова Ігор Цибровський дякує усім, хто долучається до організації та проведення культурно – патріотичних і розважальних заходів, адже вони об’єднують, гуртують, заряджають позитивом та додають сил у цей складний час рухатися вперед, утверджуючи нашу державність і волевиявлення українського народу жити у вільній, незалежній країні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь