A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

УВАГА! Тимчасове припинення газопостачання в багатоквартирних будинках по вулиці Миру №8, №4, №6

Дата: 02.08.2022 14:38
Кількість переглядів: 150

«Жашківське відділення» - філія АТ «Черкасигаз» повідомляє, що в зв’язку з проведенням ремонтних робіт на ввідному газопроводі до багатоквартирного житлового будинку за адресою м. Жашків, вул. Миру, буд. №10, 03.08.2022 р., та буд №21 04.08.2022 р. з 09:00 до 17:00 буде припинено газопостачання в квартирах мешканців вказаних будинків.

Власники газових мереж , у тому числі побутові споживачі та власники внутрішньобудинкових систем газопостачання (балансоутримувачі, управителі), відповідають за експлуатацію цих мереж та їх складових, забезпечують належну їх експлуатацію відповідно до чинного законодавства, зокрема Правилами безпеки систем газопостачання, затвердженими наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 15 травня 2015 року №285, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 08 червня 2015 року №674/27119.

 

ПРАЦІВНИКАМИ «Жашківського відділення» - філії АТ «Черкасигаз» будуть проводитися наступні роботи :

  • виконання технічного обслуговування газових мереж;
  • підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін між Оператором ГРМ та споживачем;
  • підписання управителем (відповідальною особою) будинку договору на обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання будинку відповідно до чинного законодавства;
  • укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і АТ «Оператор газорозподільної системи «ЧЕРКАСИГАЗ» або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

 

Відновлення газопостачання в квартирах споживачів природного газу буде здійснено о 17:00 03.08.2022р. в будинку №10 по вул. Миру, м.Жашків та о 17:00 04.08.2022 р. в будинку №21 по вул. Захисників України, м. Жашків відповідно.

Дякуємо за розуміння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь