Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Юнацький рок-гурт «Freedom» долучився до благодійної роботи для підтримки армії (ВІДЕО)

Дата: 29.07.2022 14:41
Кількість переглядів: 329

Недільного ранку, 24 липня, юні музиканти з Жашкова запалювали публіку на Центральному ринку, влаштувавши благодійний концерт на підтримку ЗСУ.

Рік тому вихованець КЗ «Мистецька школа» Жашківської міської ради, гармоніст, соло-гітарист Павло Врочинський ініціював створення свого рок-гурту «Freedom», до складу якого нині входять Володимир Мельник (менеджер), Дмитро Степанюк (барабанщик), Володимир Царук (клавішник) і Максим Соломін (басист). Новостворений гурт хлопці прагнуть популяризувати, давати концерти, але у період воєнного часу, як і всі свідомі громадяни, взяли вектор на підтримку Збройних Сил України. Натхненником для такої роботи вони називають свого вчителя з предмета «Захист України» Володимира Приймака, який у свій час також став до захисту України, наразі – проходить реабілітацію після бойового поранення.  Тож юні патріотично налаштовані музиканти, маючи велике бажання допомогти дорослим у наближенні перемоги, влаштували благодійний концерт на Центральному ринку та зібрали 17 190 грн. Виручені, з допомогою небайдужих жителів громади, кошти хлопці передали у міську раду та поповнили скарбницю благодійних внесків, які, зазначив міський голова Ігор Цибровський, спрямовуються виключно на потреби захисників із Жашківської громади й роти охорони – закупівлю військової амуніції, аптечок й інших речей першої потреби.

Ігор Андрійович подякував учасникам рок-гурту за ініціативність та небайдужість, а жителям громади – за те, що не стали осторонь. Такі справи вкотре засвідчують єдність українського народу, згуртованість Жашківської громади, майбутнє якої з таким молодим поколінням – у надійних руках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь