A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

СПІВПРАЦЯ В ДІЇ: чергову партію гуманітарної допомоги передано внутрішньо переміщеним мешканцям громади (ВІДЕО)

Дата: 25.07.2022 15:31
Кількість переглядів: 310

У рамках співпраці Жашківської міської ради з Міжнародною благодійною організацією World Central Kitchen, внутрішньо переміщені особи, які знайшли прихисток у місті та селах Жашківської МТГ, вдруге отримали суттєву допомогу у вигляді продуктових наборів. Цього разу, як і минулого, також 1500 сімей отримали пакунки укомплектовані продуктами першої необхідності, серед яких молоко, олія, крупи, макаронні вироби, консерви, фрукти, смаколики та ін. Видача допомоги, за попередньою домовленістю з волонтерами World Central Kitchen, проводилась на Центральному стадіоні у Жашкові – із залученням працівників міської ради, комунальних установ, правоохоронців, військових, а також небайдужих переселенців, які запропонували свою допомогу у розвантаженні ваговика.

Талони на отримання пакунків внутрішньо переміщені сім’ї оформляють у міській раді або безпосередньо у старост сіл громади – за наявності у людей документів, які посвідчують особу і статус ВПО. Тож уся допомога видається адресно, після попередньої реєстрації.

Як зазначає очільник Жашківської громади Ігор Цибровський, міській раді вдалося досягти домовленості з волонтерами Міжнародної благодійної організації щодо системності таких акцій, тож, передбачається, що вони проводитимуться раз у два тижні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь