A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді відзначили день родини (ВІДЕО)

Дата: 14.07.2022 12:15
Кількість переглядів: 266

У Жашківській громаді відзначили День родини

 

Сім’я є найбільшою цінністю у житті кожного, вона є тією цеглинкою, з якою складається суспільство, наша держава й наша Жашківська громада. Аби хоч трішки в цей складний час розрадити й згуртувати родини, зокрема розважити дітей – місцевих і внутрішньо переміщених – міським головою Ігорем Цибровським ініційовано щотижневе проведення невеликих розважальних заходів, у період літніх канікул, для молодого покоління. Цього разу свято вирішили пов’язати із Всеукраїнським днем родини, аби малеча мала змогу повеселитися разом із близькими, долучити до активностей своїх батьків, бабусь, дідусів тощо.

8 липня керівником відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Інною Білик спільно з працівниками КЗ «Жашківський міський будинок культури», за дорученням очільника громади Ігоря Цибровського,  організовано святково-розважальну програму, яка складалася з конкурсів, забав і дитячих руханок.

Як того вимагають правила, продиктовані введенням воєнного стану в Україні, задля безпеки учасників було обрано відповідну локацію, де наявна захисна споруда цивільного захисту, забезпечено присутність працівників поліції, усім проведено інструктаж щодо їх дій у разі оголошення сигналу «Повітряна тривога».

Такі заходи позитивно сприймаються як дітьми, так і дорослими – охочих взяти участь або ж просто поспостерігати за процесом щоразу більшає, адже психологічне розвантаження наразі необхідне кожному.

По завершенні свята на малечу знову чекали смаколики – про солодощі й фрукти подбала Жашківська міська рада, а водою у спекотну погоду забезпечили учасників волонтери благодійного фонду «Нова Громада».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь