A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Завдяки партнерству з World Central Kitchen, внутрішньо переміщені мешканці Жашківської громади отримали суттєву гуманітарну допомогу (ВІДЕО)

Дата: 12.07.2022 12:37
Кількість переглядів: 358

За час повномасштабного вторгнення Жашківська міська територіальна громада стала надійним прихистком для майже 8 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Частина з них повернулася до своїх домівок – на звільнені від окупантів території, частина – залишилася в Жашківській громаді, куди продовжують прибувати нові ВПО з областей, де наразі ведуться бойові дії. Тому з перших днів війни Жашківська міська рада, під керівництвом міського голови Ігоря Цибровського, докладає максимум зусиль для забезпечення цих людей усім необхідним, в тому числі – продуктами харчування. Для цього постійно ведуться перемовини з різними благодійними організаціями й міжнародними фондами, які, більшою мірою, відгукуються та спрямовують на Жашківщину гуманітарні вантажі. Так, у рамках співпраці з Міжнародною організацією World Central Kitchen до Жашківської громади надійшла благодійна допомога у вигляді продуктових наборів, талони на отримання якої внутрішньо переміщені особи мали змогу оформити в міській раді або безпосередньо у старост сіл громади – за наявності у людей документів, які посвідчують особу та статус ВПО.

В результаті 1500 сімей, які проживають у Жашкові та старостинських округах громади отримали пакунки, укомплектовані продуктами першої необхідності. Видачу допомоги організували на Центральному стадіоні у Жашкові із залученням працівників міської ради, правоохоронців і військових – відповідно до вимог Міжнародної благодійної організації.

Міський голова Ігор Цибровський та заступник міського голови Віта Куровська подякували представнику World Central Kitchen в Уманському районі Артему Ковалю за співпрацю та підтримку людей, які вимушено покинули свої домівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь