A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Соколівському закладі освіти урочисто відкрили медіатеку й футбольне поле (ВІДЕО)

Дата: 05.07.2022 14:45
Кількість переглядів: 294

Соколівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. продовжує втілювати в життя нові проєкти, дбаючи про розширення можливостей для дітей у навчанні й активному відпочинку.

Наприкінці минулого року ініціативна група вчителів закладу, під керівництвом Володимира Дем’янчука, презентувала проєкт «Медіатека – простір для навчання й обміну думками», що передбачала створення сучасного культурно-мистецького середовища з комфортним дизайном та широким спектром навчальних і розвивальних послуг, зокрема – бібліотечних та інформаційних. Охоче підтримали колектив школи у прагненні реалізувати цей проєкт, надавши кошти на ремонт приміщення, закупівлю нового обладнання та меблів, наповнення засобами інноваційних технологій, місцеві меценати, для яких розвиток дітей – пріоритетний напрямок благодійної діяльності. Тож фінансова підтримка відзначилась співпрацею депутата Черкаської обласної ради, директора з виробництва ТОВ «Нові продукти Україна», керівника соціальних проєктів БФ «Нова Громада» Віктора Погорілого та депутатів Жашківської міської ради, керівників ПОП «Соколівка» Володимира й Олександра Косенюків і Віти Косенюк. Разом спонсори надали майже 500 тисяч гривень. З вірою у перемогу, у ЗСУ та сподіваннями на якнайшвидшу зустріч з учнями, ремонтні роботи в Соколівській школі розпочали навесні та успішно завершили в червні. Сприяли проведенню вагомої роботи голова Жашківської міської територіальної громади Ігор Цибровський, начальник відділу освіти Людмила Рябоконь і староста Соколівського старостинського округу Олександр Міщенко. І вже 26 червня сучасний інформаційний центр з мультимедійними засобами та комп’ютерними технологіями зібрав винуватців свята, гостей і учнів Соколівської школи на урочистому заході з нагоди відкриття медіатеки.

Того ж дня на території навчального закладу відбулась іще одна подія, яка порадувала юних любителів активного дозвілля. Для них зусиллями ПОП «Соколівка» та дорослих спортсменів було облаштовано стадіон з трав’яним покриттям для гри в футбол. Відкриття майданчика відзначили дружньою грою трьох місцевих дитячих команд і змаганнями з легкої атлетики. Не обійшлось без символічних урочистостей та подарунків. М’ячі для гри в футбол діти отримали від Ігоря Цибровського та Олександра Косенюка. А щоб сил для гри було більше родина Косенюків презентувала дітям морозиво, БФ «Нова Громада» - смаколики.

«Віримо та сподіваємось, що перемога над ворогом близько і невдовзі діти Жашківської громади та й загалом усієї України зможуть повернутися до звичного життя, навчання в режимі офлайн і повноцінного спілкування.» – зазначає міський голова Ігор Цибровський, дякуючи усім, хто дбає про безпеку й розвиток молодого покоління, надаючи вагому допомогу школам у такий складний час.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь