Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

ФУТБОЛ НА ПІДТРИМКУ АРМІЇ: відкритий благодійний турнір провели у Жашківській громаді (ВІДЕО)

Дата: 01.07.2022 16:40
Кількість переглядів: 348

  Сьогодні футбол став важливим інструментом донесення до всього світу інформації про війну в Україні.  Футболісти використовують кожну можливість для цього, спрямовуючи зусилля і кошти на підтримку ЗСУ. І Жашківська громада не є винятком. Уже вдруге, за ініціативи керівника й тренера СК «Жашківська громада» та за підтримки міського голови Ігоря Цибровського у Жашкові провели футбол на підтримку армії.

  Відкритий благодійний турнір Жашківської громади з футболу на підтримку ЗСУ відбувся 26 червня на Центральному стадіоні міста. Цього разу участь у змаганнях взяли 14 команд, учасниками яких були спортсмени, аматори, підприємці, військовослужбовці, правоохоронці, трудові колективи, ветерани спорту, молодь і діти. У вищій лізі зіграли на підтримку армії: «Нові Продукти Україна», «ЗСУ», «Відділок поліції №1», «Жашківські леви», «Жашківські звірюки» та СК «Жашківська громада «Ю 14-15». У першій лізі боролися за першість: «Ветерани» (м.Жашків), «Молодь» (м.Жашків), «Сокіл» (с.Соколівка), с. Бузівка, с. Вороне, с. Скибин, Баштечківська СТГ та ФК «Любомир» (смт Ставище).

  Вітали команди голова Жашківської міської територіальної громади Ігор Цибровський та начальник 2 Відділу Уманського РТЦК та СП, військовий комісар Валерій Коврик.

Належну організацію турніру (урочисте відкриття та закриття, частування) забезпечили керівник та працівники відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради спільно з аматорами сцени КЗ «Жашківський МБК».

Під час матчів футболісти та глядачі робили благодійні внески на підтримку армії, загальна сума яких цього разу склала 15 000 грн.

  Футбол знову об'єднав жителів та гостей Жашківської громади довкола потрібної справи: по-перше, популяризації спорту. Це завжди на часі, бо спортивна нація – здорова нація. По-друге, і найголовніше, задля підтримки наших Збройних Сил. Про це зазначали як глядачі, так і самі учасники, які взяли участь у турнірі не для того, щоб перемогти, а щоб підтримати військовослужбовців і хоч на кілька годин відірватися від суворих реалій сьогодення.

  Як відбувалося спортивне дійство – дивіться у відеозвіті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь