A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Як відзначали День Конституції України юні мешканці Жашківської громади (ВІДЕО)

Дата: 29.06.2022 15:08
Кількість переглядів: 321

28 червня – День Конституції України, свято національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини! З нагоди відзначення 26 річниці з дня прийняття Основного Закону держави відділом культури, молодіжної політики спорту та туризму Жашківської міської ради, за підтримки міського голови Ігоря Цибровського та за участі працівників КЗ «Жашківський міський будинок культури» було організовано патріотично-розважальний захід для юних жителів і внутрішньо переміщених дітей Жашківської громади.

Діти. Саме від них залежить те, якою Україна буде завтра. Але сьогодні вони, як ніхто інший, потребують уваги, любові, маленьких радощів. Тож з метою розважити, відвернути увагу юних мешканців від тих подій, які відбуваються в Україні через збройну агресію російської федерації, було організоване свято, яка складалося з конкурсів, забав, патріотичного флешмобу і фестивалю фарб Holi Color Fest.

Як того вимагають правила, продиктовані введенням воєнного стану в Україні, задля безпеки учасників було обрано відповідну локацію для проведення заходу, де наявна захисна споруда цивільного захисту. Усім учасникам проведено інструктаж з тренуванням щодо їх дій у разі оголошення сигналу «Повітряна тривога».

Приємно відзначити, що подібні ініціативи не залишаються без уваги місцевих підприємців, благодійних організацій і депутатів різних рівнів. Цього разу зокрема долучилися до святкування волонтери благодійного фонду «Нова Громада», під керівництвом депутата Черкаської обласної ради й директора з виробництва ТОВ «Нові продукти Україна» Віктора Погорілого, які забезпечили юних учасників питною водою та поживними батончиками. Народний депутат України Сергій Нагорняк пригощав малечу соками, фруктовими пюре та молоком. Тож організатори заходу на чолі з очільником громади Ігорем Цибровським дякують Віктору Григоровичу та Сергію Володимировичу за участь і підтримку.

«Саме в такій єдності, спільними зусиллями маємо плекати цвіт української нації, оберігати дітей від усього лихого та наповнювати їх життя позитивом і яскравими враженнями!» - підкреслює міський голова Ігор Цибровський».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь