A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Наші соняхи вже в Лондоні! (ВІДЕО)

Дата: 15.06.2022 15:18
Кількість переглядів: 293

Дошкільники Жашківської МТГ долучилися до нового Міжнародного мистецького проєкту "СОНЯХИ МИРУ", який презентувала МГО "Міжнародна освітньо-культурна Асоціація", представництво Асоціації у Великобританії і Британський благодійний Фонд SECD . Метою проведення проєкту є об'єднання зусиль дітей і молоді світу у підтримці України засобами мистецтва у цей страшний час жорстокої рашистської агресії, звірств і геноциду української нації.

Колективи ЗДО «Малятко» №1 та «Дзвіночок» №5 м. Жашків, учасники проєкту, створили оберіг із використанням національного символу України - СОНЯШНИКА на тканині розміром 30х30 см. та відправили роботи у Британію. Австралійська художниця Жанет Макклафен із цих маленьких оберегів із різних країн світу сформує велике панно "СОНЯХИ МИРУ". Цей витвір мистецтва із КВІТІВ СОНЦЯ і МИРУ стане ВЕЛИКИМ ОБЕРЕГОМ і символом збереження миру в Україні і світі. Він буде оберігати мирне небо над нашою Планетою Земля!

Наші СОНЯХИ МИРУ будуть бачити у різних країнах світу. Панно експонуватиметься в Австралії, Великій Британії і у столиці України.

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь