A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська громада втратила ще одного Героя – В.М. Бзіка з Литвинівки (ВІДЕО)

Дата: 14.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 502

Сумна звістка знову охопила Жашківську громаду – у бою з російськими окупантами загинув вірний син України, житель с. Литвинівка Віктор Миколайович Бзік.

Йому було лише 46. Він займався улюбленою справою, дбав про свою сім’ю, гідно виховував синів і будував плани на майбутнє. Та коли росія широкомасштабно напала на Україну, Віктор одразу з’явився до військкомату з чітким наміром стати на захист своєї держави.

Солдат Віктор Миколайович Бзік (17.11.1975 р.н.) відмінно виконував свої функціональні обов’язки, користувався авторитетом серед колег, виявляв мужність, патріотизм, незламність духу, вірність військовій присязі. 10 червня 2022 року Віктор Бзік загинув – під час ведення бою поблизу с. Новогригорівка Миколаївської обл. внаслідок обстрілу позицій підрозділу танками противника.

Героя-земляка Жашківська громада проводжала в останню путь, приклиновши коліна та схиливши голови, 13 червня. Церемонія прощання відбулася у селі Литвинівка, де Віктор Миколайович проживав із сім’єю.

Поділяють горе рідних і близьких Віктора Бзіка, висловлюють щирі співчуття з приводу непоправної втрати сина, чоловіка, батька, брата, друга  міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради. Це важка втрата для кожного із нас…Глибоко сумуємо разом з родиною.

Ми ніколи не пробачимо безжальним окупантам цієї та інших втрат. Пам’ятаємо, шануємо кожного, хто поклав своє життя за свободу і любов до рідної землі!

Герої не вмирають!

Вічна пам’ять і слава Віктору Бзіку…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь