Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Небесне військо поповнив іще один боєць із Жашкова М.І. Панасюк (ВІДЕО)

Дата: 13.06.2022 14:07
Кількість переглядів: 483

Жашківська земля втратила ще одного Героя сучасності – 29-річного жашківчанина Максима Панасюка.

Солдат Максим Ігорович Панасюк (1.04.1993 р.н.) – навчався в міській школі №5, здобув освіту в ДНЗ «Жашківський АТПЛ». У 2016 році вперше призвався на проходження військової служби за контрактом у ЗСУ. За період 2016-2019 рр. неодноразово брав участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України на території Донецької та Луганської областей. 2019-2020 рр. – Максим Панасюк працював у Жашківському районному військовому комісаріаті. 29 жовтня 2021 року солдат, гранатометник 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону М.І. Панасюк знову прийнятий за контрактом на військову службу, яку продовжував нести й після повномасштабного російського вторгнення на українські землі. Та, на жаль, 1.06.2022 р., вірний військовій присязі Максим Панасюк загинув – у результаті бойового зіткнення з противником у районі населеного пункту Миколаївка.

З Героєм-земляком громада прощалася 10 червня, на колінах, утворивши живий коридор пам’яті та схиливши голови перед світлою пам’яттю вірного сина України.

У Максима Ігоровича залишились батьки, дружина, донечка та сестра.

Поділяють горе рідних і близьких, висловлюють щирі співчуття з приводу непоправної втрати для родини Панасюків міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради.

Подвиг молодого воїна заради миру, заради нас усіх назавжди залишиться в пам’яті українців. Ми ніколи не пробачимо і ніколи не забудемо!

Вічна слава і честь Максиму Панасюку…

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь