A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Турнір Жашківської громади із паркового волейболу для підтримки ЗСУ (ВІДЕО)

Дата: 09.06.2022 14:26
Кількість переглядів: 338

«Зіграй для України та допоможи ЗСУ!» - саме під таким гаслом, у реаліях сьогодення, проходять спортивні змагання на теренах Жашківської МТГ. Першочергова мета таких заходів – збір коштів для потреб воїнів громади, які знаходяться на передовій, та безумовно – зміцнити здоров’я шляхом спортивного гарту, приємно та з користю провести час.

4 червня, у спортивній залі міської школи №1 відбувся Відкритий благодійний турнір Жашківської громади з паркового волейболу для підтримки ЗСУ. Організатори, відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, обрали саме це місце проведення у зв’язку з тим, що у навчальному закладі наявна захисна споруда цивільного захисту для укриття в разі сигналу «Повітряна тривога».

Участь у змагання взяли п’ять команд: збірні з Жашкова, Бузівки, Скибина, Нагірної (Баштечківська СТГ) та дві збірні волейбольні команди Соколівки.

Відкривали турнір, дякуючи волейболістам за участь та підтримку благодійної справи, голова Жашківської міської територіальної громади Ігор Цибровський і депутат Жашківської міської ради Олександр Косенюк. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих українців унаслідок збройної агресії російської федерації проти України, а вже опісля волейболісти зійшлися у спортивній боротьбі – з абсолютною серйозністю і неабияким стремлінням до перемоги.

За підсумками змагань, перемогу здобули волейболісти із Соколівки – ВК «Сокіл 1», 2 місце – ВК «Сокіл 2», а третє – у гостей турніру із сусідньої громади – збірної команди с. Нагірна. Але головний підсумок турніру – зібрані 3650 грн, які поповнять благодійну скарбницю міської ради і будуть спрямовані разом з іншими надходженнями для підтримки ЗСУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь