A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Народний депутат України Сергій Нагорняк передав військове спорядження рідним захисників, які проживають у Жашківській МТГ (ВІДЕО)

Дата: 06.06.2022 17:03
Кількість переглядів: 298

Бронежилети четвертого класу захисту, кевларові шоломи, біноклі, військові аптечки та медикаменти для фронту отримали минулого тижня рідні військових, які наразі боронять Україну від ворога або збираються вирушати на фронт.

Турбота про захист інтересів жителів свого округу, зустрічі з родинами військових та надання їм всебічної допомоги  у розв’язанні нагальних питань – ось на чому наразі фокусує свою діяльність народний депутат України Сергій Нагорняк. Як наголошує Сергій Володимирович, це спорядження видається не вибірково, а по черзі усім тим бійцям, рідні яких звертаються за допомогою до нього чи його помічників у приймальні, яка у Жашкові знаходиться за адресою вул. Захисників України 17. Вручення відбувається з рук в руки матерям, дружинам, сестрам, дітям, які тримають зв’язок зі своїми захисниками і можуть особисто або через знайомих, волонтерів тощо передати спорядження. В такий спосіб досягається швидке і надійне одержання необхідних предметів нашими військослужбовцями.

Жителі сіл та міста Жашківської громади, які зверталися, чекали і отримали у депутатській приймальні Сергія Нагорняка те, чого потребували їхні воїни, вважають таку допомогу дуже доречною, адже самотужки впоратися часто просто не мають можливості. Сам народний депутат зазначає, що продовжуватиме свою діяльність у цьому напрямку і надалі – заради збереження життя і здоров’я тих, хто сьогодні тримає небо над Україною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь