A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді провели благодійний ветеранський турнір з футболу на підтримку ЗСУ (ВІДЕО)

Дата: 26.05.2022 16:03
Кількість переглядів: 345

22 травня на центральному стадіоні Жашкова відбувся благодійний ветеранський турнір Жашківської громади з мініфутбол на підтримку Збройних сил України, який проходив у форматі 8+1. У змаганнях взяли участь чотири команди: ФК «Авангард» з Монастирищ, ФК «Ятрань-80» з Умані, ФК «Любомир» зі Ставищ та господарі поля – СК «Жашківська громада».

Турнір на підтримку захисників і захисниць України в громаді проведено вперше – за ініціативи керівника й тренера СК «Жашківська громада» Богдана Лавренюка, який з командою місцевих спортсменів уже брав участь у кількох подібних турнірах і запропонував провести такий у Жашкові. Оскільки безпекова ситуація в громаді залишається стабільною, міський голова Ігор Цибровський підтримав ініціативу хлопців, а керівник і працівники відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради подбали про належну організацію заходу.

Під час матчу можна було зробити благодійний внесок на підтримку армії, глядачі та вболівальники – за бажанням, а от самі футболісти – добровільно визначають конкретну, посильну кожному, суму, яка слугує так званим допуском до участі в турнірі.

Спортивний захід у Жашкові об'єднав багатьох, хто любить свою країну і прагне бути небайдужим. А ще він дав можливість присутнім вперше від початку війни відволіктися на кілька годин і просто насолодитися грою. Тож і переможених того дня не було, бо ж головне в такому в благодійному турнірі не перемога, а участь!

У рамках заходу вдалося зібрати 11 тисяч гривень. Про використання цих коштів обов'язково буде прозвітовано.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь