A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Соколівському опорному ЗЗСО І-ІІІ ст. облаштовують сучасний аналог бібліотеки (ВІДЕО)

Дата: 16.05.2022 15:39
Кількість переглядів: 270

Наприкінці минулого року Соколівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст., під керівництвом Володимира Дем’янчука, презентував проєкт «Медіатека – простір для навчання й обміну думками», що передбачає створення сучасного культурно-мистецького середовища з комфортним дизайном та широким спектром послуг. Окрім звичних для кожного учня функцій бібліотек, як доступ до цікавих книжок, можливість отримати нову інформацію для виконання домашнього завдання, у таких приміщеннях також проводять дискусійні клуби, кінопокази, літературні вечори тощо. Це місця, де люди збираються, аби попрацювати як самостійно, так і в колективі. Крім того, у дітей в медіатеці є можливість використовувати сучасну комп’ютерну техніку, проводити вільний час у зоні комфорту.

Підтримали колектив школи у бажанні реалізувати цей проєкт, надавши фінансову допомогу, представники місцевого бізнесу – директор і заступник директора ПОП «Соколівка» Володимир і Олександр Косенюки, дружина останнього – Віта Косенюк, а також директор по виробництву ТОВ «Напої Плюс», керівник соціальних проєктів БФ «Нова Громада» Віктор Погорілий. Завдяки вище зазначеним особам, адміністрації закладу освіти ще до війни вдалося закупити комп’ютерну техніку, меблі та будматеріали. Тож нині у шкільних кабінетах ведуться ремонтні роботи.

У Соколівці вірять, що ПЕРЕМОГА обов’язково буде за українцями й невдовзі діти зможуть повернутися у стіни рідної школи , продовжити здобуття освіти в очній формі, застосовуючи функції медіатеки. Переконаний в цьому і голова Жашківської міської територіальної громади Ігор Цибровський, який позитивно оцінює спільні зусилля закладу освіти та бізнесу і зазначає, що сила громади, як власне і всієї України, саме в такій єдності та прагненні до розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь