Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді вшанували пам’ять загиблих визволителів та подякували живим ветеранам за Перемогу у Другій світовій війні (ВІДЕО)

Дата: 09.05.2022 14:49
Кількість переглядів: 259

Сьогодні, в День перемоги над нацизмом, голова Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський разом із заступником військового комісара 2 відділу Уманського РТЦК та СП Миколою Цимбалом поклали квіти до Меморіалу слави й пам’ятного знаку новітнім Героям-Борцям за волю та незалежність України, вшанувавши пам’ять героїв-визволителів Другої світової й нинішньої воєн.

Цього ж дня делегація у складі міського голови Ігоря Цибровського, заступниці міського голови з питань роботи виконавчих органів ради Віти Куровської, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Марії Король і старост сіл відвідала ветеранів-фронтовиків, які проживають на території Жашківської громади. Спілкуючись з героями-визволителями, посадовці дякували їм за подвиг в ім’я миру та бажали міцного здоров’я. У той страшний час вони героїчно боролися проти нацизму, виборовши перемогу. Проте ніколи не думали, що житимуть в період, коли уже їх нащадки боротимуться проти рашизму.

Згадуючи минуле, ми віримо у майбутнє і крок за кроком йдемо до Перемоги сьогодні! Тож єднаймось, тримаймо стрій! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь