A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

«Сади Перемоги»: у Жашківській громаді активно працюють над продовольчим забезпеченням (ВІДЕО)

Дата: 05.05.2022 17:19
Кількість переглядів: 235

Війна на території України унеможливлює використання всіх сільськогосподарських земель, що згодом може призвести до продовольчої кризи.

У Міністерстві аграрної політики та Міністерстві розвитку громад закликають українців якомога ефективніше використовувати земельні ділянки. Щоб активізувати цей процес, відомства почали реалізовувати всеукраїнську ініціативу «Сади Перемоги». Для України це нова ідея, а от для таких країн, як США, Великобританія, Канада, Австралія та Німеччина, це стало справжнім порятунком під час Першої та Другої світових воєн – завдяки висадженим овочевим, фруктовим і трав’яним садам в приватних помешканнях і громадських парках країни держави зуміли вистояти у найскрутніші часи.

Долучились до всеукраїнської кампанії «Сади Перемоги» працівники закладів освіти, медицини та загалом жителі Жашківської міської територіальної громади. Завдяки Всеукраїнській аграрній раді та європейським і місцевим фермерам міська рада отримала насіння овочевих культур для городництва, яке було успішно роздано серед охочих виростити врожай. Варто віддати належне активним жителям громади, які також підвозили зайвий посадковий матеріал, щоб допомогли забезпечити внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечені сім’ї, заклади освіти й медицини. Завдяки усім небайдужим на території Жашківської громади вдається ефективно використовувати доступні земельні ділянки для вирощування продуктів харчування і тим самим не допустити продовольчої кризи на території України.

Детальніше у відеоматеріалі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь