A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська громада: працюємо на ПЕРЕМОГУ! (ВІДЕО)

Дата: 12.04.2022 15:44
Кількість переглядів: 487

Триває 48 доба героїчного протистояння українського народу проти російської повномасштабної агресії. Упродовж цього часу координаційний центр Жашківської міської ради на чолі з міським головою Ігорем Цибровським формує гуманітарну допомогу для переселенців, тероборони, Збройних Сил України та цивільного населення з тимчасово захоплених, а нині вже звільнених, територій. Забезпечуючи, в міру можливості, усім необхідним внутрішньо переміщених осіб, паралельно формуються гуманітарні вантажі і для військовослужбовців ЗСУ – цьому сприяють, допомагаючи продуктами харчування, одягом, коштами, медикаментами, паливо-мастильними матеріалами, як приватні підприємці, сільгоспвиробники, депутати різних рівнів, старости , так і усі небайдужі жителі Жашківської міської територіальної громади. Така підтримка для тих, хто нині знаходиться на передових позиціях, вкрай важлива. Тож сьогодні, 12.04.2022, на Київщину було відправлено чергову партію.

Окрім того, за зібрані благодійні кошти, вдалося закупити захисне військове спорядження для наших захисників. Один із комплектів міський голова Ігор Цибровський передав старості Тихохутірського старостинського округу Надії Гливенко для хлопця резервіста, який наразі проходить військову підготовку та направлятиметься на передову.

Вкотре дякуючи всім, хто долучається до волонтерської діяльності, Ігор Андрійович зазначає: «Подібна робота на території Жашківської громади не припиняється, втім, з міркувань безпеки, не висвітлюється в соцмережах повною мірою, бо ж не час наразі для демонстрації благодійності. Сьогодні маємо, як ніколи, гуртуватися і продовжувати робити усе для ПЕРЕМОГИ, яка, пам’ятаймо, досягається єднанням на усіх фронтах: військові стримують та женуть з рідної землі чисельні сили рашистських загарбників, а мирні жителі таких територіальних громад, як наша, працюють, підтримуючи економіку, беруть під захист максимально можливу кількість переселенців та формують гуманітарні вантажі для наших захисників. Будьмо організованими і єдиними! Перемога за нами!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь