A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Дотримуймось правил користування каналізаційними мережами ! (ВІДЕО)

Дата: 07.04.2022 15:55
Кількість переглядів: 731

Ганчірки, пляшки, овочеві відходи та засоби особистої гігієни – далеко неповний перелік непотребу, який витягають останнім часом із забитих труб працівники житлово-комунального господарства, відзначаючи тенденцію до засмічення систем водовідведення міста сторонніми предметами.

Використання не за призначенням сантехнічних вузлів призводить до погіршення роботи внутрішньобудинкових мереж каналізації та засмічує зовнішньобудинкові мережі. А це в подальшому зменшує прохідну спроможність каналізаційних трубопроводів і стає причиною виникнення аварійних ситуацій.

Міський голова Ігор Цибровський зазначає: «Комунальники і в період дії правового режиму воєнного стану системно виконують роботи по ліквідації засмічень та відновлення прохідності каналізації. Втім кількість населення, що користується ними збільшується, зокрема й за рахунок внутрішньо переміщених осіб. Відповідно йде навантаження на систему водовідведення міста. Тож наполегливо просимо усіх споживачів не порушувати правил користування каналізаційними мережами, не створювати проблем собі, сусідам та не завдавати додаткових клопотів комунальній службі.»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь