A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

!! Ситуація наразі 1.04.2022 !! І в умовах воєнного стану життя в Жашківській громаді не зупиняється

Дата: 01.04.2022 17:16
Кількість переглядів: 812

Життя Жашківської міської територіальної громади у воєнний час не зупинилось. Міська рада, структурні підрозділи, установи та служби працюють єдиною командою. Погожі весняні дні сприяють проведенню благоустрою у місті та селах громади.

З кожним днем до Жашківської громади прибуває все більше біженців, переселенців. Людей приймають та розміщують в облаштовані приміщення, квартири, житлові будинки, допомагають з реєстрацією та отриманням гуманітарної допомоги.

14 березня на території громади успішно стартувало й продовжується дистанційне навчання, до якого долучаються внутрішньо переміщені діти. Керівники та педагоги організовують навчальний процес з урахуванням побажань батьків та учнів. Окрім того, заклади освіти стали важливими центрами різнорідної волонтерської діяльності – освітні спільности активно плетуть маскувальні сітки, збирають допомогу та готують напівфабрикати для харчування ЗСУ та роти охорони Жашківської громади.

Із 1 квітня поступово відновлюватиме свою роботу КЗ «Мистецька школа» Жашківської міськради. Форма навчання вихованців змішана – за бажанням і дозволами їхніх батьків. Як відбуватиметься цей процес – обов’язково проінформуємо.

Для всіх, хто проживає і реєструється на території громади гостинно відчиняє свої двері КЗ «Жашківська централізована бібліотечна система», яка надає безкоштовний доступ до інтернету та Wi-Fi в інтернет, запрошує усіх охочих познайомитись з переліком наявних книг для дорослих та дітей.

Ситуація в Жашківській громаді залишається контрольованою, стабільною. Місцеві самоорганізовуються, допомагають, відгукуються на усі потреби, за що міський голова Ігор Цибровський дякує усім і кожному окремо, не втомлюючись повторювати, що сила громади в єдності, завдяки якій ми крок за кроком наближаємо ПЕРЕМОГУ!

Далі буде…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь