A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Допомога від дружнього польського народу (ВІДЕО)

Дата: 17.03.2022 15:40
Кількість переглядів: 1126

Кажуть, що під час війни в України з’явилась сестра – Польща, і це абсолютно підтверджується тією безпрецедентною допомогою, яку надають поляки для наших військових і переселенців. Жашківська міська територіальна громада уже неодноразово отримує гуманітарну допомогу (медичні засоби, дорослий і дитячий одяг, ковдри, продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо) від братів й сестер із сусідньої країни.

Волонтери із Польщі дізналися про наше містечко від українки Марини Сталпіньської, яка хоч і проживає у м. Торунь, пам’ятає про своє жашківське коріння і переймається долею малої батьківщини. Тож вирішила допомогти, спрямувавши гуманітарну допомогу від польського народу саме до Жашкова.

Окрім того, Януш Бельські та Марія Сходніцка допомагають українцям у цей складний час мігрувати до Польщі й отримати там тимчасову домівку. Така підтримка сьогодні надає нам впевненості та вселяє віру у перемогу над ворогом.

Під час чергового візиту до Жашкова, за дорученням очільника громади Ігоря Цибровського, заступниця міського голови Віта Куровська і секретар міської ради Алла Завертана вручили польським волонтерам подяки  та сувеніри з гербом Жашківської громади, висловивши сподівання на подальшу співпрацю й дружбу вже у мирний час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь