A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Тетерівці вдев'яте розіграли перехідний волейбольний кубок пам'яті Павла Дзьоми

Дата: 16.02.2022 08:10
Кількість переглядів: 1418

12 лютого у Тетерівці, що входить до складу Жашківської громади, відбулась значима спортивна подія – дев'ятий відкритий волейбольний турнір, присвячений пам'яті майстра спорту, педагога і тренера –тетерівчанина Павла Петровича Дзьоми.

У спортивній залі Тетерівського ЗЗСО І-ІІІ ст. гостинно зустрічала спортсменів та вболівальників староста села Ольга Наумчук. Під час урочистого відкриття присутні поділились спогадами про людину, яка виховала не одне покоління любителів спорту і вшанували пам'ять Павла Дзьоми.

 Цьогоріч позмагатися за перехідний кубок на майданчик вийшли збірні команди Жашкова, Тетерівки, Скибина, Бузівки та Баштечківської громади. З перших і до останніх хвилин в залі панувала атмосфера гарячого запалу і водночас теплого дружнього спілкування. Турнір видався щедрим на цікаві миттєвості й влучні подачі.

 За підсумками змагань, ІІІ місце посіли Бузівські волейболісти, ІІ – збірна команда Жашкова, а переможцями та володарями кубка стали волейболісти із Скибина. Переможці й призери були нагороджені медалями відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради та грамотами старости Тетерівського старостинського округу Ольги Наумчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь