A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Показник захворюваності на COVID-19 та ГРВІ стрімко зростає (ВІДЕО)

Дата: 02.02.2022 16:47
Кількість переглядів: 1051

У Жашківській громаді, як і загалом по всій Україні, із січня спостерігається погіршення епідситуації. Зростає показник захворюваності на COVID-19 та гострі респіраторні вірусні інфекції. Хвороби поширюються як серед дорослого, так і дитячого населення. Все більше пацієнтів звертаються до медичних закладів за допомогою, лікуються як амбулаторно, керуючись рекомендаціями сімейних лікарів, так і в стаціонарному відділенні КЗ «Жашківська багатопрофільна лікарня».

Медики нині працюють в посиленому режимі, приймаючи та лікуючи пацієнтів, виконуючи ПЛР- тестування тощо. Тому вкотре нагадують громадянам на дотриманні карантинних обмежень, правил особистої безпеки, а в разі виявлення симптомів захворювання закликають одразу звертатись до сімейних лікарів, аби попередити ускладнення стану здоров’я.

Тримає на особливому контролі дотримання протиепідемічних заходів і відділ освіти Жашківської міської ради. Керуючись рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, в окремих закладах освіти, а подекуди – в окремих класах, введено дистанційну форму навчання з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції та простудних захворювань. Як тільки ситуація покращиться – учні повернуться за парти. Освітяни також наголошують батькам слідкувати за станом здоров’я дітей, у разі виявлення перших ознак захворювання – залишати їх удома.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь