A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У передноворіччя відбулась прем’єра вистави-казки «Снігова Королева»

Дата: 09.01.2022 10:16
Кількість переглядів: 1071

Кінець 2021 року для Жашківської громади позначився прем’єрою новорічної вистави «Снігова Королева». Казкове дійство відбулася 29 грудня в концертній залі КЗ «Мистецька школа», що в підпорядкуванні відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

До участі у виставі були залучені вихованці Мистецької школи, які демонстрували глядачам  свою акторську та хореографічну майстерність. Цьому передувала ретельна підготовка як юних артистів, так і яскравих костюмів для них та різноманітних тематичних декорацій. Варто віддати належне режисеру-постановнику Дарії Потаповій, хореографу-постановнику Вікторії Бакуменко, художнику-декоратору Олексію Батраку, художнику з костюмів Наталії Андрійчук. Свою лепту внесли і батьки вихованців Мистецької школи та загалом усі, хто так чи інакше брав участь в підготовці та проведенні дійства.

Організатори та учасники вистави «Снігова Королева»  неабияк потрудилися, аби створити в залі атмосферу казки та насамперед нагадати глядачеві про силу доброго серця. Адже прем’єра вистави була благодійною – виручені кошти спрямуються на дороговартісне лікування юного жашківчанина. Як результат – організаторам та учасникам заходу вдалося і певну суму зібрати, і подарувати присутнім у залі масу позитивних вражень.

Підтримав ініціативу проведення такої акції і міський голова Ігор Цибровський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь