A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові відзначили 78 річницю вигнання нацистських окупантів з міста (ВІДЕО)

Дата: 06.01.2022 13:35
Кількість переглядів: 1499

78 років тому 5 січня місто Жашків було остаточно звільнено від нацистських загарбників. Традиційно в цей день ми вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули у боях під час відстоювання рідної землі, дякуємо живим ветеранам, дітям, очевидцям Другої світової війни, а також тим, хто підіймав місто з руїн у післявоєнні роки.

Сьогодні, за участі представників влади, трудових колективів та громадськості, у Жашкові біля Меморіалу Слави вшанували хвилиною мовчання полеглих солдатів і поклали квіти та лампадки до Меморіалу Слави.

Святковий захід з цієї нагоди відбувся у концертній залі КЗ «Мистецька школа» Жашківської міської ради. Серед запрошених почесних гостей, традиційно, були присутні учасники Народного аматорського хорового колективу ветеранів праці «Ветеран» КЗ «Жашківський МБК».  Міський голова Ігор Цибровський, віншуючи присутніх зі святом, особливо відзначив саме представників цього художнього колективу та вручив їм символічні презенти.

Упродовж концерту звучали тематичні вокальні композиції, представлено хореографічну постановку за участі працівників КЗ «Жашківський МБК» і Зразкового хореографічного колективу «Веселка». Подбав про належну організацію заходів з нагоди 78-річчя вигнання нацистських окупантів з міста відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь