A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська громада запалила святкові вогні головної новорічної ялинки (ВІДЕО)

Дата: 30.12.2021 11:59
Кількість переглядів: 2371

25 грудня  у Жашкові відбулось святкове відкриття головної новорічної ялинки Жашківської територіальної громади. Хвойна красуня засяяла вогнями на Соборній площі під гучні оплески та радісні дитячі голоси.

Офіційному відкриттю передувало театралізоване дійство «Новорічна подорож казковим царством», організоване відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради. Гарний настрій присутнім дарували працівники та вихованці КЗ «Жашківський міський будинок культури» та КЗ «Мистецька школа» Жашківської міської ради. Свято супроводжувалось піснями, танцями і розвагами дітей з казковими героями. А щоб підсолодити настрій малечі і охочим дорослим, учасники заходу презентували їм цукерки від міського голови Ігоря Цибровського.

Як тільки надворі засутеніло, Соборна площа перетворилася на святкове новорічно-різдвяний куточок, наповнилась чарівною атмосферою та гомінким веселим сміхом дітвори. Засяяла вогнями ялинка, а поруч з нею й інші інсталяції – шопка-вертеп «Різдво Христове», новорічні олені, світлодіодна конструкція «Лісова казка» та арка на вході до центрального парку. Центральна площа стала одним із найпопулярніших місць для світлин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь