A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові впорядковують територію поблизу ПРАТ «Жашківський елеватор» та відпрацьовують варіанти зупинки для вантажівок (ВІДЕО)

Дата: 16.12.2021 16:14
Кількість переглядів: 2610

  Днями об'єктом обурення громадян у соціальних мережах стала ситуація із засміченням території поблизу ПРАТ «Жашківський елеватор». Оскільки до зерносховища щоденно під'їжджає велика кількість вантажівки, вулиця Вокзальна поступово перетворилась на стихійну автостоянку, яка, завдяки недобросовісним водіям, почала нагадувати смітник. До того ж через припаркований автотранспорт відбувається завантаження дороги та деформація ґрунтового узбіччя.

  Аби припинити безлад,  міський голова Ігор Цибровський провів перемовини щодо врегулювання логістичного процесу з керівництвом підприємства, а Жашківському виробничому управлінню житлово-комунального господарства доручив очистити вулицю від сміття та навіть впорядкувати територію біля колишньої їдальні, що наразі знаходиться у приватній власності.

  Планується, що на розгляд виконавчого комітету Жашківської міської ради буде винесено пропозицію щодо встановленя по вул. Вокзальна дорожніх знаків, якими заборонятиметься  зупинка та стоянка вантажного транспорту, а по вул. Миру – знаків, що заборонятимуть наскрізний проїзд ваговиків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь