A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Міський голова Ігор Цибровський привітав аграріїв громади з професійним святом – Днем працівників сільського господарства (ВІДЕО)

Дата: 23.11.2021 16:42
Кількість переглядів: 1438

У третю неділю останнього місяця осені, а цьогоріч це 21 листопада, в Україні відзначають День працівників сільського господарства – професійне свято людей, які годують країну, допомагають містам і селам не тільки сплачуючи податки, а й виконуючи інші соціальні функції, спрямовані на вирішення проблем медичної, освітянської галузей, розбудову соціальної інфраструктури тощо.

Аби не порушувати норм карантину урочистостей з цієї нагоди в Жашківській громаді не організовували, але без вітання та відзначення кращих представників сільськогосподарської галузі не обійшлося. Міський голова Ігор Цибровський особисто зустрівся з місцевими господарниками, привітавши їх та колективи з професійним святом від імені депутатів, виконавчого комітету та апарату виконкому Жашківської міської ради. Принагідно Ігор Андрійович подякував винуватцям свята за сумлінну працю, особистий внесок у розвиток аграрного сектору та постійну підтримку соціальної сфери Жашківської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь