A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові вшанували громадянський подвиг учасників Помаранчевої Революції та Революції Гідності

Дата: 19.11.2021 14:44
Кількість переглядів: 1397

Фото без описуЩороку, 21 листопада, в річницю початку Євромайдану, Україна відзначає День Гідності та Свободи, цим самим вшановуючи жертв силового розгону, студентів і молодих активістів, усіх тих, своєю жертовністю демонстрували прагнення українців жити у вільній, демократичній, суверенній державі, зокрема і героїв, які віддали за це своє життя. Відзначили річницю сумнозвісних подій на Майдані під час двох революцій – Помаранчевої (2004 р.) та Гідності (2013-14 рр.) – і в Жашківській територіальній громаді.

Фото без опису Аби вшанувати світлу пам’ять полеглих патріотів, 19 листопада до пам’ятного знаку загиблим новітнім Героям- Борцям за волю і незалежність України прийшли керівники та представники трудових колективів Жашківської громади. Учасники зібрання схилили голови у хвилині мовчання та поклали квіти і лампадки до пам’ятного знаку.

Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної Сотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт, віддавали життя заради України, її незалежність, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

 Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь