A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Міський голова Ігор Цибровський провів термінову нараду щодо резонансного випадку в Жашківському ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 (ВІДЕО)

Дата: 13.11.2021 15:35
Кількість переглядів: 1253

На сайті  Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 29 вересня було опубліковано інформацію з фотографіями про заняття, яке проводила практичний психолог цього закладу.

На одному із таких фото ЗМІ помітили прикріплений над вхідними дверима паперовий знак, схожий на свастику, що є в переліку заборонених (ст. 436 Кримінального Кодексу України «Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів»).  Інформація набула широкого розголосу та резонансу.

І 13 листопада голова Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський скликав термінову нараду за участі представників відділу освіти Жашківської міської ради та навчального закладу для обговорення ситуації та вжиття заходів задля її врегулювання.  

Як пояснюють педагоги, це була дитяча витівка без злого наміру. Школярі виготовили древній індійський символ щастя як побажання удачі. Із дітьми  проведено бесіду. Педагоги не відмовляються від того, що випустили з уваги вчинок учнів на момент зйомки та обіцяють посилити патріотичне виховання і розширити обізнаність школярів на предмет символіки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь