A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

З 8 листопада до роботи в закладах освіти допускаються лише ті працівники, які можуть підтвердити вакцинацію сертифікатом (ВІДЕО)

Дата: 08.11.2021 16:58
Кількість переглядів: 1091

  8 листопада 2021 року набирає чинності  наказ МОЗ №2153 від 04.10.2021 року «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням». Пункт 3 цього наказу передбачає, що працівники закладів освіти всіх рівнів, незалежно від типу та форми власності, мають обов’язково отримати щеплення проти Covid-19. Це зумовлено тим, що працівники закладів освіти працюють в умовах підвищеного ризику й наражають на небезпеку себе та інших, а також, щоб забезпечити можливість очного освітнього процесу.

  За даними відділу освіти Жашківської міської ради, з 938 працівників освіти Жашківської територіальної громади, станом на 8.11.2021 р., відсторонено від роботи 3 педагогічних працівники і 6 технічних працівників. Серед них- техпрацівниця Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2, яка відмовилася підтвердити вакцинацію сертифікатом через конфлікт з керівницею навчального закладу, що призвело до нового конфлікту. Вирішувати ситуацію взялися представники відділу освіти Жашківської міської ради, правоохоронних органів та громадських організацій. До останніх звернулася за допомогою техпрацівниця закладу освіти.

  Наразі згадана працівниця відсторонена від роботи.Строк відсторонення встановлюється до усунення причин, що його зумовили. Тобто до моменту отримання щеплення. Важливо відзначити, що отримання першої дози вакцини вже вважається усуненням причин відсторення від роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь