A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Святкування Дня села в Пугачівці (ВІДЕО)

Дата: 02.11.2021 15:29
Кількість переглядів: 1091

  Коли осінь стукає у двері, святкують День села жителі мальовничого Пугачівського краю – люди різної долі, різних професій, уподобань, але зі спільним почуттям – любов'ю до малої батьківщини.

  Цьогоріч святковий захід проходив 22 жовтня, на подвір'ї Пугачівської філії КЗ «Жашківський МБК», де було облаштовано імпровізовану сцену, кілька колоритних фотозон,  представлено виставку творчих робіт сільських умільців Людмили Снігур і Надії Загородньої та вихованців гуртка «Умілі руки» Пугачівської філії КЗ «Жашківський МБК» .

  На належному рівні організували  урочистий концерт, в якому взяли участь місцеві аматори сцени, зокрема – учасники фольклорного колективу «Барвінок» Пугачівської філії КЗ «Жашківський МБК», працівники та вихованці Пугачівського ЗДО (ясла-садок) «Сонечко» ,учні Пугачівського ЗЗСО І-ІІІ ст., та працівники КЗ «Жашківський МБК». Вітали винуватів свята голова Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський, депутат Жашківської міської ради і директор ТОВ «Тікич-Агро» Тамара Карпович, староста села Валентина Мамочка, настоятель Церкви Покрови Пресвятої Богородиці с. Пугачівка Сергій Клочан, пастор Церкви адвентистів сьомого дня с. Пугачівка Яків Поворознюк, директор Пугачівської школи Інна Бабійчук, голова первинної ветеранської організації та завідувач музейною кімнатою у Пугачівці Михайло Таран.

  За сприяння депутатів, виконкому та апарату виконкому Жашківської міської міської ради, відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму були виділені кошти на організацію проведення заходу та, зокрема придбання короваїв і подарунків, які вручено найстаршій і наймолодшому жителям села, найстаршому подружжю і найстаршому вчителю, лікареві, який пропрацював 34 роки в сільській амбулаторії і шанованому жителю села Михайлу Тарану, завдяки ентузіазму та плідній роботі якого в Пугачівці створено одну з кращих музейних кімнат Жашківської громади.

Продовжилось святкування народними гуляннями з частуваннями та дискотекою. Організатори, а це працівники та вихованці Пугачівської філії КЗ «Жашківський МБК» і відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, доклали максимум зусиль, аби заходи з нагоди Дня села залишили в серці кожного учасника та глядача чудові враження.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь