A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Бузівчани відзначили День села (ВІДЕО)

Дата: 28.10.2021 10:22
Кількість переглядів: 1529

Місцем, де хочеться жити, називають бузівчани край, де народились, живуть, навчаються, працюють, відпочивають і щороку  в осінню пору прославляють його, дружно святкуючи День села Бузівка. От і цьогоріч, 17 жовтня, у сільському будинку культури відбувся святковий захід. На вулиці місцевих жителів та гостей зустрічав Народний аматорський духовий оркестр КЗ «Жашківський МБК», який давно вже є візитівкою Бузівки.  В холі відвідувачі мали змогу познайомитися з творчістю учнів Бузівської філії КЗ «Мистецька школа» Жашківської міської ради, переглянувши виставку робіт образотвочого мистецтва.

Кількагодинна концертна програма, організована працівниками КЗ «Жашківський МБК»та вихованцями Бузівської філії КЗ «Мистецька школа», за підтримки відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради та представників бізнесу, подарувала присутнім у залі масу позитивних вражень. На заході згадали та тих, хто нині боронить кордони України на сході, вшанували пам'ять полеглого земляка Сергія Пасічнюка, подякувавши його батькам. Подарунками відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради відзначено найстарших жителів села, багатодітні сім'ї, подружжя, що святкують цьогоріч Золоте весілля. Також на заході відзначено кращих господинь села, винесено подяку футбольній команді, квартету баритонів, усім активним жителям та підприємцям, що долучаються до організації різноманітних заходів, проведення благоустрою та загалом розв'язання нагальних проблем села. Гордістю села визнано бузівчанку Анастасію Бевз, яка цьогоріч стало чемпіонкою світу в складі збірної волейбольної команди України.

Високо оцінили рівень підготовки місцевих артистів та, зокрема, Народного аматорського хорового колективу «Гірський Тікич» Бузівської філії КЗ «Жашківський МБК» і Народного аматорського духового оркестру КЗ «Жашківський МБК», керівником яких є Д. Мулик, голова Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський, начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Інна Білик і староста села Бузівка (до 21.10.21 р.) Олександр Фуркало. Вітаючи бузівчан зі святом, почесні гості дякували кожному, хто робить внесок у розвиток культури, освіти та загалом соціальної інфраструктури села Бузівка, аби воно було тим місцем, де й справді хочеться жити і будувати своє майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь