A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

В закладах освіти с. Пугачівка позитивні зміни (ВІДЕО)

Дата: 27.10.2021 10:25
Кількість переглядів: 1170

Покращення якості освіти, створення належних умов для навчання та виховання молодого покоління було і залишається одним із пріоритетів у роботі міського голови Ігоря Цибровського, апарату виконавчого комітету та депутатів Жашківської міської ради, в тандемі з якими плідно працює і чимало представників місцевого бізнесу. Завдяки такій взаємодії відчутні зміни і в Пугачівських закладах освіти. Так, наразі, коштом залишку освітньої субвенції минулого року (558 992 грн), виконується капітальний ремонт покрівлі Пугачівського ЗЗСО І-III ст., що дасть змогу, в майбутньому, провести в приміщенні косметичні ремонти. Кошти місцевого бюджету в сумі 200 000 грн спрямовано на встановлення енергозберігаючих металопластикових конструкцій в Пугачівському ЗДО (ясла-садок) «Сонечко».

Постійну допомогу в проведенні необхідних робіт в закладах освіти  Пугачівки та Шуляк, на землях яких здійснює сільськогосподарську діяльність ТОВ «Тікич-Агро» , надає його керівниця Тамара Карпович. Вона не стояла осторонь і цього разу, профінансувавши капітальний ремонт зовнішніх сходів і вимощення навколо будівлі Пугачівської дошкільної установи та провівши благоустрій території, зокрема ліквідацію аварійно-небезпечних дерев.

Тамара Степанівна, і як директор потужного агропідприємства, і як депутат міської ради, всіляко сприяє розв'язанню проблем, що існують в галузі освіти громади загалом, керуючись твердженням: найкращі інвестиції в майбутнє – це інвестиції у дітей, їх освіту, розвиток та здоров'я.  Саме завдяки такій позиції Тамари Карпович і загалом депутатського корпусу VIII скликання крок за кроком вирішуються проблеми галузі освіти Жашківської громади – підкреслив її очільник Ігор Цибровський.

Наразі особлива увага голови, депутатів та апарату виконкому Жашківської міської ради спрямована на врегулювання усіх питань, що стосуються опалення в закладах освіти громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь