A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Як у Зеленому Розі День села святкували (ВІДЕО)

Дата: 26.10.2021 15:43
Кількість переглядів: 1356

У дружній, святковій, по-родинному теплій атмосфері відзначали 15 жовтня День села жителі та гості Зеленого Рогу, що входить до складу Жашківської територіальної громади. Над селом линули мелодії духового оркестру, які запрошували усіх до будинку культури. Там на винуватців свята чекала концертна програма за участі місцевих учасників художньої самодіяльності та працівників КЗ «Жашківський міський будинок культури». Вела захід начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Інна Білик. Стільки народу зібралося на святкуванні, що ніде було і яблуку впасти, а це свідчить про згуртованість Зеленорізької громади – зазначив у своїй промові, подякувавши сельчанам за любов до рідного до краю і збереження його традицій, очільник Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський. Вітав односельців і керівник СТОВ «А.Ф. Злагода» у с. Зелений Ріг Віктор Смілянець.

 У Зеленому Розі приділили максимум уваги учасникам бойових дій на сході України, Чорнобильської катастрофи, ветеранам війни в Афганістані, відзначили найстарших жителів села і тих, хто лише народився, багатодітні сім’ї, подружжя, які відсвяткували Золоте весілля, дітей, які цьогоріч пішли до 1 класу. Про короваї та подарунки, які вручали зеленорізьцям міський голова Ігор Цибровський і староста села Тетяна Лихопій, подбав, за сприяння депутатів та апарату виконкому, відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

Не обійшлося святкування і без традиційних частувань та теплого дружнього спілкування на свіжому повітрі, в тому числі – обміну враженнями від заходу, який був організований таким чином, щоб кожен і справді відчув себе частиною великої, дружної родини.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь