A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформує Жашківське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області щодо передплати журналу «Безпека праці на виробництві»

Дата: 26.10.2021 11:44
Кількість переглядів: 1022

Щомісячний профілактично-практичний журнал «Безпека праці на виробництві» постійно висвітлює діяльність виконавчої дирекції Фонду, її регіональних управлінь і відділень, страхових експертів. Своєю тематикою, журнал відповідає ідеології і вимогам Закону України «Про соціальне страхування». Публікації журналу надають керівникам підприємств, суб’єктам господарювань та спеціалістам з охорони праці практичну допомоги в організації, розробленні та впровадженні профілактичних заходів з безпеки виробництва, запобіганні виробничому травматизму, забезпеченні здорових і безпечних умов праці тощо.

У журналі надаються рекомендації спеціалістам служб охорони праці, методична допомога керівникам підприємств, де немає спеціаліста з охорони праці, поради, консультації щодо впровадження профілактичних заходів безпеки на виробництві та запобіганню виробничого травматизму, відповіді на запитання.

З метою поширення пропаганди безпечних та нешкідливих умов праці, профілактики виробничого травматизму та профзахворювань, здійснення Фондом соціального захисту застрахованих осіб,  Жашківське відділення рекомендує  передплату журналу «Безпека праці на виробництві» на 2022 рік, серед підприємств, установ і організацій міст та району.

 

 

Страховий експерт з охорони                                 Добротворська К.В.

праці Жашківського відділення  

управління виконавчої дирекції  

Фонду соціального страхування України

 у Черкаській області             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь