A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Депутати Жашківської міської ради спрямовують кошти бюджету зі своїх депутатських фондів на благоустрій. (ВІДЕО)

Дата: 26.10.2021 11:42
Кількість переглядів: 1057

Орієнтуючись на звернення громадян, депутати Жашківської міської ради спрямовують кошти місцевого бюджету зі своїх депутатських фондів на ті об'єкти, які першочергово потребують уваги. Зокрема Алла Завертана  40 000 грн спрямувала на продовження робіт по плануванню і підсипці доріг мікрорайону Городище піщано-щебеневою сумішшю, зокрема – чергової частини вулиці Слобідська, 10 000 грн- на придбання комплектуючих та світильників для їх заміни по мікрорайону Городище.

Віктор Сивак кошти місцевого бюджету зі свого депутатського фонду (а це близько 44 810 грн)  вважає за потрібне спрямувати на оплату робіт по інженерно-геодезичних вишукуваннях по об'єкту «Капітальний ремонт тротуару по вул. Нова», що у Жашкові. Максим Нестолій спрямовує 30 000 грн на придбання матеріалів для будівництва цього об'єкту. І в майбутньому – зазначають депутати – продовжуватимуть розпочату роботу за наявності коштів в бюджеті громади.

Решта коштів депутатів, зокрема Віктора Сивака (5 190 грн ) спрямовано на планування та підсипку частини дороги по вул. Курчатова, Максима Нестолія (20 000 грн) – на покращення матеріально-технічної бази Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 3.

Така позиція депутатів, апарату виконкому Жашківської міської ради та, зокрема, міського голови Ігоря Цибровського,  – працювати в інтересах громадян – є вагомим чинником в напрямку покращення благоустрою та інфраструктури громади .

Довідково: депутатський фонд- це зарезервована в бюджеті за кожним з депутатів сума, яку він має право спрямувати на покращення благоустрою та поліпшення матеріально-технічної бази закладів соціальної сфери громади. З бюджету громади цьогоріч  виділено 1 350 000 грн, тобто в розпорядженні кожного депутата та міського голови по 50 000 грн. Депутати одноосібно визначають об'єкти, на які хочуть спрямувати кошти, але затверджується це сесійно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь