Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

На свято Покрови Пресвятої Богородиці у Жашкові відзначили День захисників та захисниць України, День козацтва та День міста (ВІДЕО)

Дата: 20.10.2021 17:20
Кількість переглядів: 1641

День захисників та захисниць України, День українського козацтва, Свято Покрови Пресвятої Богородиці і День міста Жашків. З нагоди цих вагомих дат у Жашкові 14 жовтня відбулась ціла плеяда заходів, організованих відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму спільно з апаратом виконкому Жашківської міської ради, під чітким керівництвом міського голови Ігоря Цибровського та за підтримки депутатів Жашківської міської ради. За традицією, представники влади, трудових колективів, підприємств, установ, навчальних закладів, громадських об’єднань, ветерани війни і праці пройшли урочистою ходою та поклали квіти до пам’ятних знаків. Супроводжував колону Народний аматорський оркестр духових інструментів під керівництвом Д. Мулика.

У цей час мелодії гармоніки у виконанні Зразкового дитячого ансамблю гармоністів під керівництвом І. Сухого запрошували жителів та гостей міста на Соборну площу – долучитись до урочистої частини заходу, в якій взяли участь міський голова Ігор Цибровський, Міністр аграрної політики та продовольства України, Роман Лещенко, Народний депутат України Сергій Нагорняк, Народний депутат України VII-VIII скликань, генеральний директор ТОВ «Жашківський кінний завод» Валентин Ничипоренко, голова Уманської РДА Ігор Миклащук, депутат Черкаської ОР Віктор Погорілий і помічник депутата Черкаської ОР Віктора Вусика, депутат Жашківської МР Сергій Вусик. У ході урочистих привітань, акцент робився на досягненнях, здобутках і вшануванні кращих представників Жашківської громади, які стоять на захисті кордонів нашої держави, прославляють рідний край, мають успіхи у навчанні, творчості і спорті. Святковий настрій жителям та гостям міста дарували аматори сцени різного віку Жашківської громади, зокрема працівники КЗ «Жашківський МБК» та Вороненської і Острожанської філій, зведений хоровий колектив працівників культури Жашківської територіальної громади, вихованці КЗ «Мистецька школа» Жашківської міської ради, учасники хореографічних колективів «Едем», «Веселка», «Світанок» та гурт «Друге життя».

Увазі жителів та гостей Жашкова також було представлено виставки майстрів декоративно-прикладного мистецтва, фотозона та стенд, на якому кожен охочий залишав своє побажання місту, малеча мала змогу безкоштовно розважитись і сфотографуватись з ростовими ляльками.

Особливого драйву святкуванню Дня міста надали виступи запрошених популярних артистів. Цьогоріч для жашківчан лунали такі гурти як «YELLOW SHOES», «ЛЕСИК ТА  ПАН КАРПО» та «СКРЯБІН».  Кульмінацією розважальних заходів стала запальна дискотека.

Варто відзначити, що відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму спільно з міським головою та апаратом виконкому Жашківської міської ради, завдяки підтримці депутатів,  доклали максимум зусиль, аби організувати для населення цікаве і змістовне дозвілля, підготовка до якого тривала упродовж кількох місяців. Тож організатори сподіваються, що їм вдалося створити атмосферу свята, достойно вшанувати захисників та додати позитиву у життя жашківчан.

https://www.facebook.com/groups/mistsevinovyny

https://www.facebook.com/zhOTG/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь