A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Про проведення конкурсного відбору на посаду директора Скибинського ЗЗСО I-III ступенів Жашківської міської ради Черкаської області

Дата: 19.10.2021 08:36
Кількість переглядів: 1293

Оголошується  конкурс на посаду керівника Скибинського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Жашківської міської ради Черкаської області

 

Найменування і місцезнаходження закладу освіти:

Скибинський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Жашківської міської ради Черкаської області.

Вул. Героїв Небесної Сотні,72, с. Скибин, Уманський район, Черкаська область, 19210.

 

Найменування посади та умови праці:

Директор Скибинського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Жашківської міської ради Черкаської області.

 

          Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту; відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 р. №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; наказу МОН від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», інструкції № 102 від 15.04.1993р. «Про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду керівника закладу освіти

          Посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України,  вільно володіє державною мовою та має вищу освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи  не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі та строки їх подання:

  1. заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  2. автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  3. копія паспорта громадянина України;
  4. копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  5.  документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  6. копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);
  7. довідка про відсутність судимості;
  8. довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  9. мотиваційний лист, складений у довільній формі.

        Кандидат також може подати іншу інформацію на власний розсуд.

        Особа пред’являє оригінали документів, копії яких подаються до конкурсної комісії.

 

        Документи приймаються з  19 жовтня  2021 року  по  08 листопада 2021 року,  у приміщенні  відділу освіти Жашківської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Жашків вул. Соборна, 56.

        Дата і місце початку конкурсного відбору:  15 листопада 2021 року о 11:00 год. у конференц-залі відділу освіти Жашківської міської ради (м. Жашків, вул. Соборна, 56, 2-й поверх).

Етапи проведення конкурсного відбору:

  • Конкурсна комісія перевіряє подані кандидатом документи на відповідність установленим законодавством вимогам, приймає рішення про недопущення до участі у конкурсі кандидатів, які подали не всі документи, необхідні для участі в конкурсі відповідно до вимог законодавства, або подали документи після завершення строку їх подання. Перелік кандидатів, яких допущено до участі у конкурсному відборі, оприлюднюється на вебсайті Жашківської міської ради та на офіційному вебсайті відділу освіти Жашківської міської ради.
  • Кандидати, яких допущено до участі у конкурсному відборі, ознайомлюються  із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування;

 

1. Перший етап конкурсного відбору - перевірка знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України “Про повну загальну середню освіту”, Закону України "Про освіту" та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти. Форма перевірки знання законодавства – письмове тестування (тривалість виконання завдання - 30 хвилин).

 

2. Другий етап  конкурсного відбору - перевірка професійної компетентності шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання (тривалість виконання завдання - 20 хвилин).

3. Третій етап конкурсного відбору – публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку  Скибинського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Жашківської міської ради Черкаської області, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування (тривалість презентації – 15 хвилин).

          Місце подання документів для участі в конкурсі: відділ освіти Жашківської міської ради, м. Жашків, вул. Соборна, 56, (2-й поверх). Прийом документів здійснюватиметься з понеділка по четвер з 8:00 год.  по 17:00 год. та в п’ятницю з 8:00 год. по 15:45 год.

          Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу: методист відділу освіти Яремчук Наталія Іванівна.

iariemchuk1977@gmail.com 

тел. (04747)  60727.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь