A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Любителі активного дозвілля відзначили День захисників та захисниць України і День міста Жашків по-спортивному

Дата: 18.10.2021 16:12
Кількість переглядів: 1181

Для зміцнення дружніх стосунків між населеними пунктами Жашківської громади, популяризації спорту серед місцевого населення, а також з нагоди Дня захисників та захисниць України і Дня міста Жашків, 16 жовтня було проведено Турніри Жашківської громади з волейболу і футболу.

Ареною волейбольних пристрастей стала спортивна зала Жашківської спеціалізованої школи № 1, де за право володіти головним Кубком громади з волейболу змагалися команди із Жашкова, Соколівки та Бузівки. У результаті зіграних матчів, перемогу святкували соколівські волейболісти, срібними призерами стали жашківчани, а бронзовими – бузівчани. Кращим гравцем турніру став учасник соколівської команди Ігор Таранець.

У цей же час, на стадіоні ім. Ю. Гагаріна, проходив турнір Жашківської громади з футболу. У змаганнях взяли участь 5 команд-представників населених пунктів громади, які за підсумками змагань отримали такі місця: Жашків – І, Бузівка – ІІ, Вороне – ІІІ, Скибин – ІV, Пугачівка – V. Кращим гравцем турніру визнано Ярослава Черниша (Жашків), кращим бомбардиром – Ростислава Лещенка (Жашків), а кращим воротарем – Олександра Пономаренка (Бузівка).

Переможці та призери і волейбольного, і футбольного турнірів були нагроджені кубками, медалями та статуетками відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь