A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жителька с. Тихий Хутір Ніна Піддубна відзначила 90-річний ювілей (ВІДЕО)

Дата: 18.10.2021 12:13
Кількість переглядів: 1241

Довгих 90 років, насичених подіями та випробуваннями, самовідданою працею, прожила Ніна Артемівна Піддубна із с. Тихий Хутір, що у складі Жашківської територіальної громади.

Її життя – це подвиг і героїчний взірець незламної особистості. Народжена у 1931 році, Ніна Артемівна пізнала усі гіркоти голоду, Другої світової війни, періоду відбудови. З 12 років  почала працювати в колгоспі, заробляючи трудодні, згодом стала однією з передовиків місцевого колективного господарства.

І долю свою – Антона Несторовича Піддубного – Ніна Артемівна зустріла у Тихому Хуторі.  Разом подружжя дало життя чотирьом синам і доньці, заради добробуту яких трудилися: ювілярка – увесь вік в колгоспі, чоловік – на посаді голови сільської ради. Нині шанована родина Піддубних багата одинадцятьма внуками та сімома правнуками, яких Ніна Артемівна вважає сенсом життя та з гордістю носить почесне звання «Мати-Героїня».

У затишну оселю, де проживає ювілярка, 9 жовтня з квітами, подарунками і щирими побажаннями завітали рідні, друзі та поважні гості: очільник Жашківської громади Ігор Цибровський, староста села Тихий Хутір Надія Гливенко, голова ветеранської організації Жашківської громади Катерина Ковтун, голова первинної ветеранської організації Тетяна Куць та член Президії Ради ветеранів Галина Видиборець.

На вигляд тендітна, м’якосердечна, а насправді цілеспрямована і сильна духом жінка, дякуючи гостям за вітання, зізналася – планує прожити не менше 100 років. Тож побажаймо Ніні Артемівні зустріти ще й 100-літній ювілей при доброму здоров’ї, ясній пам’яті, в піднесеному настрої та в оточенні люблячої родини. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь