A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Освітян Жашківської громади урочисто привітали з професійним святом (ВІДЕО)

Дата: 08.10.2021 15:26
Кількість переглядів: 1811

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначали День вчителя. З цієї нагоди, 30 вересня, освітяни Жашківської територіальної громади отримували вітання з професійним святом в приміщенні міського будинку культури, де відділом освіти спільно з відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської радибуло організовано та проведено урочистий захід.

Вітали велику освітянську родину ( а це – керівники навчальних закладів, учителі, вихователі, керівники гуртків, адміністративно-господарський, навчально-допоміжний персонал, робітники та службовці установ освіти) голова Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський, т.в.о. начальника відділу освіти Жашківської міської ради Валентина Коломієць та голова профспілкового комітету освітян Жашківської громади Людмила Пига. У рамках урочистої частини заходу представників освітянської галузі було нагороджено грамотами та подяками Жашківської міської ради, відділу освіти та профспілкової організації.

Вітальні хореографічні та вокальні композиції винуватцям свята дарували педагогічні та учнівські колективи загальноосвітніх закладів, вихованці дошкільних установ, КЗ «Мистецька школа» та КЗ «Жашківський МБК».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь