A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Соколівці за сприяння депутатів Жашківської міської ради Олександра та Володимира Косенюків проведено благоустрій дороги по вул. Вишнева (ВІДЕО)

Дата: 06.10.2021 15:55
Кількість переглядів: 1527

Сьогодні на території Жашківської громади, як у місті, так і в селах, залишається чимало доріг, які потребують господарського ока та руки. Тому очільником громади Ігорем Цибровським, депутатським корпусом та апаратом виконкому Жашківської міської ради все більше уваги приділяється саме таким об’єктам. Так, депутати міської ради Володимир та Олександр Косенюки спрямували кошти місцевого бюджету зі своїх депутатських фондів (в сумі 100 тис. грн.) на благоустрій ґрунтових доріг в селах Соколівка, Конела та Конельські Хутори. 5 жовтня розпочато роботи у Соколівці, де піщано-щебеневою сумішшю було підсипано дорогу по вул. Вишнева.

Олександр Володимирович та Володимир Володимирович у своїй депутатській роботі гідно представляють та відстоюють інтереси виборців, сприяють прийняттю на сесіях міської ради рішень, спрямованих на реалізацію звернень і пропозицій своїх виборців та загалом беруть участь у вирішенні усіх проблемних питань Жашківської громади. І як депутати, і як керівники одного з найпотужніших місцевих сільськогосподарських підприємств «Соколівка» вони працюють в тандемі із владою в інтересах громадян. І саме така консолідація зусиль є рушійною силою у вирішенні проблем Жашківської громади – підкреслив міський голова Ігор Цибровський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь