A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

12 вересня жителі Марійки відзначили День села

Дата: 17.09.2021 10:06
Кількість переглядів: 1024

 Фото без опису

  12 вересня зібралися жителі Марійки, аби відпочити від виснажливих робочих буднів і хоч на мить забути про домашні клопоти. Згуртувалася сільська родина, щоб продовжити незмінну традицію – святкування Дня села, яке припадає в Марійці на День незалежності України.

  Урочистий захід проходив в приміщенні Марійківської філії КЗ «Жашківський міський будинок культури», куди, серед інших, завітали і почесні гості. Очільник Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський, вітаючи сельчан зі святом, вручив старості села Ніні Саранюк подарунки для громади та, зокрема, презенти місцевим сімейним парам, що живуть у шлюбі більш, ніж 50 років. Депутат Жашківської міської ради, представник ПСП «Аскольд Агро», що веде сільськогосподарську діяльність і в Марійці, Сергій Вусик підготував подарунки для людей поважного віку і дітей, які брали участь у святковому заході, та долучився до організації частувань для жителів і гостей села.

  Урочисто відзначати День села в Мрійці вже стало доброю традицією. Щоб пройшло воно й цьогоріч на високому рівні й надовго всім запам'яталось, добре і заздалегідь попрацювали організатори його проведення. А це, передусім, староста Марійки Ніна Саранюк, працівники та юні і дорослі аматори сцени Марійківської філії КЗ «Жашківський МБК», що славиться зокрема жіночим вокальним ансамблем «Горлиця», а також вихованці та працівники КЗ «Жашківський МБК» відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради. Власне за фінансового сприяння відділу було забезпечено музичний супровід свята та подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь