A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

День фізичної культури та спорту у Жашківській громаді відзначили змаганнями

Дата: 16.09.2021 09:54
Кількість переглядів: 921

Фото без опису

  11 вересня на спортивному майданчику парку відпочинку м. Жашків відбувся турнір Жашківської громади з мініфутбол, присвячений Дню фізичної культури та спорту України. Позмагатися за головний Кубок турніру прибули команди з Бузівки, Вороного, Хижні, Скибина, Пугачівки та Жашкова.

  Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. В результаті І місце вибороли жашківчани, II - футболісти зі Скибина, III - бузівчани. Переможці й призери були нагороджені медалями, кубками, цінними подарунками відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

  Паралельно на спортивному майданчику парку відпочинку м. Жашків проходив турнір Жашківської громади з великого тенісу, присвячений Дню фізичної культури та спорту України. І в цьому виді змагань перемогу святкували тенісисти з Жашкова Роман Кивгило та Артем Кивгило, II місце - Умань 1, ІІІ місце - Умань 2. Усі переможці і призери також були нагороджені медалями та кубком відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради. Втім головна нагорода, як зазначали самі спортсмени (і футболісти, і тенісисти), - позитивні емоції від гри і гарно проведений час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь