A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація від фахівця. Поїздки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на відпочинок та оздоровлення

Дата: 26.08.2021 14:19
Кількість переглядів: 1224

Всеукраїнський благодійний фонд «Фундація соціального розвитку» у співробітництві з благодійними організаціями в США протягом п’ятнадцяти років успішно проводить організацію відпочинку українських дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в американських сім’ях і таборах. Під час таких подорожей діти отримують можливість познайомитись з культурою іншої країни, відвідати різноманітні заходи (походи до дитячих розвиваючих центрів, зоопарків, акваріумів, музеїв, театрів, парків та інше), дещо вивчити англійську мову, провести незабутній час у США. Сотні українських дітей-сиріт відпочивають по цій програмі в США вже цим літом.                  

Поїздки дітей на відпочинок та оздоровлення є державною програмою на виконання «Порядку організації виїзду дітей за кордон на відпочинок та оздоровлення», затвердженого Постановою КМУ від 21.12.2005 р. № 1251, і отримує згоду Міністерства соціальної політики України для виїзду дітей за кордон за підписом заступника міністра. Наш фонд сприяє оформленні усієї необхідної документації.

Наші партнери в США вже відкрили підготовку до зимової програми відпочинку та оздоровлення з 22.12.2021 дo 12.01.2022 дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування молодшого шкільного віку (7-11 років) та дітей, котрі мають приватних опікунів. Ми тимчасово не співпрацюємо з прийомними сім’ями та ДБСТ – цим займаються інші фонди. 

Усі витрати, пов’язані з оформленням документів, отриманням віз до США, проїздом, харчуванням, проживанням, медичною страховкою та іншими потребами дітей, беруть на себе наші партнери в США. В поїздці дітей супроводжують працівники фонду, котрі мають педагогічну освіту і досвід роботи з дітьми. Попередній досвід таких поїздок дітей був виключно позитивним – усі діти були задоволені і повертались в Україну вчасно. Ми приділяємо особливу увагу безпеці дітей протягом усієї подорожі.   Опікуни можуть також звертатися до нас безпосередньо за тел. 067-209-4333 або 050-617-5028.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь