A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді вперше пройшли змагання з паркового волейболу (ВІДЕО)

Дата: 11.08.2021 14:35
Кількість переглядів: 1154

7 серпня в селі Скибин, Черкаської області відбувався Відкритий Кубок з паркового волейболу. Відкрита першість з паркового волейболу в форматі 4х4 пройшла за участі 10 чоловічих команд з Умані, Ставища, Таращі, Жашкова, Соколівки, Бужанки, Києва, Черкас, Боярки та Скибина.

Ініціаторами та безпосередніми організаторами змагань є місцеві затяті спортсмени: Денис Курко (староста с.Скибин ) та Половінський Богдан, чию ідею підтримала Федерація волейболу Черкащини.

Кубку передувала ретельна підготовка, зокрема, за сприяння міського голови Ігоря Цибровського та силами Жашківського ВУЖКГ було здійснено благоустрій двох спортивних майданчиків. Відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради були забезпечені нагородна атрибутика та урочисте відкриття з концертною програмою.

Підтримали спортивну ініціативу спонсори, посприявши в організації та надавши цінні подарунки учасникам змагань: ТМ «Ясенсвіт», ТОВ "Нові Продукти Україна", Спортивний бренд «Макрон», а також місцеві мешканці Сергійчук Вадим та Тримайло Олександр.

Результати змагань: І місце - Черкаський інститут пожежної безпеки, ІІ місце - м. Боярка, ІІІ місце - м. Київ, 4 місце -с.Соколівка. Кращий гравець - Заіка Ярослав (Черкаси), Перспективний молодий гравець - Лешек Кирил (Черкаси).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь